Кубок України з футболу: стали відомі результати жеребкування 1/8
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кубок України з футболу: стали відомі результати жеребкування 1/8

Кубок України з футболу: стали відомі результати жеребкування 1/8
Джерело:  24 канал

У четвер, 3 жовтня, відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України з футболу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Подія відбулася у Будинку футболу. Учасниками офіційної церемонії стали відомі гравці Павло Яковенко та Владислав Ващук.

Наразі відомо, що донецький "Шахтар" вкотре зійдеться у двобої проти київського "Динамо". Інші результати жеребкування виглядають наступним чином:

Колос Ковалівка – Ворскла
Минай – ФК Львів
Миколаїв – Десна
Альянс – Гірник-Спорт
Інгулець – Дніпро-1
Маріуполь – Олімпік
Олександрія – Зоря

Нагадаємо, базовий день проведення матчів 1/8 фіналу всеукраїнського турніру - 30 жовтня цього року.

Як повідомляв ONLINE.UA, іспанський футбольний клуб "Барселона"виграв у матчі проти італійців з "Інтера". Останній відкрив рахунок на другій хвилині, проте Луїс Суарез з "Барси" здійснив вражаючий дубль під час другого тайму, чим врятував команду.

В інтернеті з'явилася підбірка найкращих моментів цього насиченого поєдинку, який став епізодом 2-го туру Ліги чемпіонів УЄФА. Зокрема, оприлюднені відеоролики, що демонструють голи гравців "Барселони" та "Інтера".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?