Куди піти у Києві на свята: найкращі новорічні концерти
Категорія
Культура
Дата публікації

Куди піти у Києві на свята: найкращі новорічні концерти

Куди піти у Києві на свята: найкращі новорічні концерти
Джерело:  online.ua

Напередодні свят ми хочемо зануритися в особливу новорічну атмосферу та повірити у різдвяну казку. Налаштуватися на правильний лад вам допоможе музика. Ми зібрали найкращі новорічні концерти, які відбудуться у Києві: від Френка Сінатри і Луї Армстронга до Чайковського і Баха. Улюблені мелодії у виконанні кращих українських музикантів - це чудовий спосіб провести незабутній вечір.

Christmas Jazz Song - Louis Armstrong & Ella Fitzgerald

(фото - pinterest.com)

У цей вечір прозвучить особливий, новорічний джаз. Ви почуєте твори неповторного Луї Армстронга і однієї з найкращих вокалісток в історії джазової музики Елли Джейн Фіцджеральд.

Елла і Луї - два знакових імені в світі джазу. Їх дует став надзвичайно успішним. На їхньому рахунку три успішних спільних студійні альбоми, але 31 грудня будуть звучати тільки кращі хіти! Від Let it snow до Jingle Bells у виконанні Pavel Ignatyev Quartet і двох найкращих джазових вокалу України - Аняня Удогво і Кемі Оке.

Street Jazz - Christmas

У Будинку Архітектора 3 січня звучатиме джаз! Український колектив Urban Gypsy і незрівнянна Ольга Чернишова представляють яскраву святкову програму Street Jazz. Christmas.

У виконанні відданих джазу музикантів і неповторної вокалістки прозвучать композиції, з якими Різдво асоціюється у мільйонів людей: Let it Snow, Santa Claus is Coming to Town, This Christmas, Jingle Bells, Bei mir Bist Du Schein, All I want for Christmas is you, Santa Baby.

Christmas Jazz Song - Ruslan Egorov Quartet

(фото - ruslanegorov.com)

Квартет Руслана Єгорова об'єднує найкращих джазових музикантів України. Залишаючись вірними традиціям, вони аранжують класичні джазові твори під своє оригінальне виконання, а також створюють авторську музику. У 2017 році вийшов їх перший альбом - «Once in Chestnut Town», а до Нового року квартет підготував шанувальникам джазу справжній подарунок - другий сольний альбом із символічною назвою «Сhristmas Songs». Відвідати презентацію альбому в рамках програми «Christmas Jazz Songs» можна 4 січня в Будинку Архітектора.

Christmas Jazz Song - Louis Armstrong & Frank Sinatra

5 січня Національний Академічний духовий оркестр України виконає новорічні джазові хіти Френка Сінатри і Луї Армстронга. Від Let it Snow! до White Christmas - в програмі тільки культові хіти. В один вечір пролунають всі новорічні джазові хіти двох легендарних виконавців XX століття, які створили еталон сучасної музики і надихнули сотні музикантів по всьому світу.

Фортепіанний вечір - Christmas Jazz

6 січня о Будинку Архітектора відбудеться фортепіанний вечір. Програму Christmas jazz виконає піаніст і композитор Павло Ігнатьєв.

Павло Ігнатьєв - видатний піаніст, джазовий композитор і автор дев'яти виданих альбомів. Першокласно володіючи класичною технікою гри на фортепіано, відточеною в академіях України, Польщі, Австрії та Німеччини, він в першу чергу грає емоціями.

All Star Jazz - Ray Charles

(фото - pinterest.com)

Квартет Руслана Єгорова виконає композиції легендарного Рея Чарльза 7 січня о Будинку Архітектора .

Його музика здатна на все: підтримає в хвилини смутку, змусить танцювати і занурить в безодню насолоди. Його пісні «Georgia On My Mind», «Hit the Road Jack», «You Do not Know Me» складають золоту колекцію джазу. Рей Чарльз - це ціла епоха! Квартет Руслана Єгорова в Різдво виконає програму «All Star Jazz - Ray Charles».

New York Jazz: David Berkman

13 січня о Будинку Архітектора американський джазовий виконавець, аранжувальник і композитор Девід Беркман (David Berkman) зіграє для київської публіки «New York Jazz».

Концерт Девіда Беркмана - справжній подарунок напередодні Старого Нового року. Володар безлічі нагород, Беркман виступає і записує спільні композиції з численними джазовими світилами. Вечір сучасного джазу - це найкраще, про що можуть мріяти цінителі жанру.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська група представила шанувальникам новорічний рок-хіт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?