Культовий тренер спрогнозував результати двобою Усик — Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Культовий тренер спрогнозував результати двобою Усик — Ф'юрі

Олександр Усик
Джерело:  online.ua

На думку колишнього тренера британця Ентоні Джошуа Роберта Гарсії, Олександр Усик створить проблеми для Тайсона Ф'юрі, однак у підсумку програє. 

Чому Гарсія прогнозує поразку Усика у бою проти Ф'юрі

На думку американського тренера, якого цитує видання ESNEWS Олександр Усик створить серйозні проблеми для Тайсона Ф'юрі, однак не зможе перемогти.

Кілька раундів Усик буде боксувати добре і створить Ф’юрі проблеми. Але я вважаю, що Тайсон просто занадто великий, сильний і важкий. Він використовуватиме це як свою перевагу. Він виснажить Усика, тому що Олександр теж втомлюється. Усик не любить удари по корпусу, тому я думаю, що Ф’юрі його виснажить. Тайсон виявиться надто великим для Усика, виснажить його та переможе достроково

Що відомо про бій Усика проти Ф'юрі

29 вересня чемпіон WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі і володар титулів WBA, WBO, IBO і IBF Олександр Усик підписали контракт на проведення поєдинку.

Найбільший бій у світовому боксі пройде на арені Kingdom Arena. Офіційну дату поєдинку і додаткову інформацію обіцяють оголосити вже найближчим часом.

Інсайдер ESPN Майк Коппінджер повідомляє, що бій відбудеться в Саудівській Аравії в кінці грудня або в січні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?