Культура об'єднує: не пропустіть довгоочікуваний онлайн-концерт Джамали
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Культура об'єднує: не пропустіть довгоочікуваний онлайн-концерт Джамали

Культура об'єднує: не пропустіть довгоочікуваний онлайн-концерт Джамали
Джерело:  YouTube

Відома співачка, переможниця конкурсу "Євробачення-2016" та одна із найсильніших українських вокалісток Джамала дасть наживо довгоочікуваний оналайн-концерт. Усі бажаючі зможуть насолодитися найгучнішими хітами артистки, які наспівують не тільки в Україні, а й делеко за її межами. "1944", "Крила", "Solo", "Шлях" та багато інших пісень Джа об'єднають серця слухачів та піднімуть настрій тих, хто уже втомився від карантину та самоізоляції. Масштабний концерт співачки розпочнеться 29 квітня о 20:00 на Ютуб-каналі "СЛУХ", передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що це перший концерт проєкту "Культура об’єднує" від музичного медіа "СЛУХ".

"З початку карантину ми провели 12 онлайн-концертів, отримали десятки тисяч переглядів, коментарів і впевнилися, що саме культура об’єднує людей у такі непрості часи, як зараз. Ми підтвердимо це найпростішим чином, показуючи вам і далі концерти виконавців і гуртів із різних куточків України", - зазначають організатори.

Мета, як завжди, доволі проста, однак благородна - підтримки всіх, хто залишається вдома. Щоб всі мали що подивитися, мали змогу послухати класну українську музику та відпочити. Як стверджують самі організтори, це простий, але дієвий спосіб підняти собі настрій. Варто зазначити, що проєкт відбуватиметься під гаслом "культура об’єднує", а участь у ньому візьмуть виконавці та гурти з різних куточків України. Все для того, щоб об’єднати глядачів музикою та спільними музичними героями.

"Відкриє серію концертів "Культура об’єднує" народна артистка України, переможниця конкурсу "Євробачення-2016", співачка Джамала 29 квітня о 20:00. Радимо поставити нагадування, щоб не пропустити початок", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джамала разом зі співаком LAUD переспівали мегапопулярний хіт  Шона Мендеса і Каміли Кабельйо "Senorita", який є найпопулярнішою піснею минулого року. На такий сміливий експеримент артисти пішли, щоб потішити своїх фанатів на карантині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?