Співаємо і танцюємо вдома: Джамала і LAUD записали запальний кавер на популярний хіт Senorita
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співаємо і танцюємо вдома: Джамала і LAUD записали запальний кавер на популярний хіт Senorita

Співаємо і танцюємо вдома: Джамала і LAUD записали запальний кавер на популярний хіт Senorita
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Джамала продовжує радувати українців каверами на світові хіти. На цей раз вона разом зі співаком LAUD переспівали мегапопулярний хіт Шона Мендеса і Каміли Кабельйо Senorita, який є найпопулярнішою піснею минулого року. На такий сміливий експеримент артисти пішли, щоб порадувати своїх фанатів на карантині. І у них це вийшло - шанувальники в захваті від каверу та гарячих танців вагітної Джамали, передає ONLINE.UA.

"Давайте трохи потанцюємо! Одягайте яскравий одяг і зустрічайте кавер на гарячий дует. Співаємо вдома, танцюємо вдома! Головне - не сумуємо і не читаємо багато новин", - написала Джамала в підписі до нового відео.

Оригінальний домашній кліп Джамала і LAUD записали за всіма правилами карантину - дистанційно. У ролику Джамала з'явилася в ніжному блакитному платті в чорний горошок, свій образ вона доповнила золотим намистом і масивними сережками, а LAUD надів сорочку з квітковим принтом, щоб підкреслити свій грайливий кубинський настрій. Українцям сподобався хіт Senorita у виконанні українських артистів - вони вважають, що кавер вийшов кращим за оригінал.

"Сучасний формат виконання пісень! А що робити, коли навколо таке коїться?! Дуже сподобалося!", "Від Джамали неможливо відвести очей - вона вся світиться щастям!!!", "Бальзам на душу! Спасибо велике! Як завжди краще за оригінал!" , "Супер! Дякую за гарний настрій", "Це крутіше ніж оригінал", "Дуже добре виконали, молодці!", - масово коментують новий кавер Джамали і LAUD в мережі.

Нагадаємо, пісня канадського співака Шона Мендеса і американо-кубинської співачки Каміли Кабельйо вийшла 21 червня 2019 року. Вона очолила хіт-паради багатьох країн світу і довгий час займала лідируючу позицію в Billboard Hot 100.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Джамала і Аlyona Аlyona випустили кліп на новий трек "Жалі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?