Кум Путіна знову відвідав Москву: новий скандал з ім'ям Медведчука
Категорія
Політика
Дата публікації

Кум Путіна знову відвідав Москву: новий скандал з ім'ям Медведчука

Кум Путіна знову відвідав Москву: новий скандал з ім'ям Медведчука
Джерело:  BBC

Одіозні народні депутати Віктор Медведчук та Вадим Рабинович відвідали московське СІЗО, де охороняють українських бранців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Україна.

За словами представників партії "Опозиційна платформа - За життя", вони привезли в'язням сало та "український хліб". Їх пропустили до Миколи Карпюка та Станіслава Клиха.

"Ми з ними поспілкувалися. Я думаю, що хлопці в нормальній формі, добре виглядають, оптимістично налаштовані. Звісно, нікого не прикрашає це все – але, тим не менше, все нормально", - заявив Рабинович.

Політики стверджують, що приїхали в Росію нібито не задля піару, проте їх супроводжувала знімальна група телеканалу "112". Його пов'язують з Медведчуком.

Цікаво, що правоохоронці СІЗО звільнили територію установи від присутності інших журналістів та дозволили працювати лише представникам "112".

Керівник адвокатської групи "Агора" Павло Чиков зазначив у своєму Telegram-каналі, що до бранців Олександра Кольченка і Володимира Балуха раніше не пустили адвокатів. Це є, на його думку, грубим порушенням законодавства. Українські політики не отримали жодних перешкод при відвіданні земляків.

Як повідомляв ONLINE.UA, СБУ закликала не поширювати непідтверджену інформацію стосовно обміну. Усі відомості, оприлюднені ЗМІ у п'ятницю, 30 серпня, не відповідають дійсності - жоден бранець не повернувся до України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?