СБУ офіційно відповила щодо обміну з РФ: спростування чуток
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ офіційно відповила щодо обміну з РФ: спростування чуток

СБУ офіційно відповила щодо обміну з РФ: спростування чуток
Джерело:  Укрінформ

Обмін полоненими та політв'язнями між урядами України та Росії не запланований на п'ятницю, 30 серпня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Агенція звернулася до представництва СБУ. Силовики спростували відомості про здійснений обмін.

За інформацією спецслужби, сторони переговорів ще не узгодили кінцеву дату для дзеркального звільнення бранців.

Нещодавню хвилю відповідних повідомлень, які почали з'являтися у ЗМІ вранці у п'ятницю, 30 серпня, також прокоментувала прес-секретарка СБУ Олена Гітлянська.

"Ще раз закликаю не розповсюджувати неперевірену інформацію щодо дати обміну. Як я і писала зранку, переговорний процес триває, коли буде визначений час - обов'язково повідомимо суспільству", - зазначила речниця на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти та журналісти проінформували про намагання Кремля повернути під свій контроль бойовика так званої "ДНР" на ім'я Володимир Цемах. Він є вкрай важливим свідком у справі про катастрофу малайзійського Boeing на Донбасі. Його видача Росії стане потужним ударом проти розслідування, яке триває під керівництвом Нідерландів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?