КупуйУМалих: м'ясна та рибна продукція від українських виробників з доставкою додому
Категорія
Економіка
Дата публікації

КупуйУМалих: м'ясна та рибна продукція від українських виробників з доставкою додому

КупуйУМалих: м'ясна та рибна продукція від українських виробників з доставкою додому
Джерело:  online.ua

В умовах карантину малий і середній бізнес в Україні опинилися на межі виживання - сотні тисяч підприємців і невеликих компаній були змушені зупинити роботу, а ті, хто зміг перебудуватися на формат роботи онлайн страждають від нестабільного попиту і ледь тримаються на плаву. Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) почала масштабний флешмоб #КупуйУМалих, щоб допомогти українському малому бізнесу вижити в умовах карантину. Редакція ONLINE.UA приєднується до цієї ініціативи і буде регулярно розповідати про цікаві пропозиції малого та середнього бізнесу на українському ринку.

Травневі свята в 2020 році українці будуть відзначати в умовах карантину - виїхати на природу і посмажити шашлик не вдасться, так як подібні вилазки мало того, що заборонені, так вони і небезпечні для здоров'я. Але це не означає, що свято скасовується. Пікнік можна влаштувати і в домашніх умовах, а допоможуть в цьому українські виробники смачної і натуральної м'ясної та рибної продукції, які доставляють її прямо додому своїм покупцям.

Родинна ковбаска

Ця невелика сімейна компанія працює на українському ринку з 1998 року - її філії є в 60 містах України. Ковбасне і м'ясне виробництво знаходиться в селі Підбірці Львівської області. Хочете побалувати свою сім'ю ароматним шашликом на свята? "Родинна ковбаска" пропонує з доставкою додому як вже готове запечене м'ясо, так і замариновані набори для шашлику, який ви зможете приготувати у власній духовці.

Шалений пес

Якщо ви хочете поласувати делікатесами американської кухні, то варто звернути увагу на продукцію ресторану "Шалений пес". Язик яловичий відварений, українська смажена домашня ковбаска, мотраделла фісташкова, балик - всю цю смакоту можна знайти в прайсі компанії, яка на період карантину пропонує своїм клієнтам доставку додому.

Farø

Невелика компанія Farø пропонує готові заморожені страви з м'яса, такі як фрикаделі з яловичини в томатному соусі з лимоном і базиліком та фрикадельки з яловичини в каррі соусі. Вся продукція виготовляється за скандинавськими рецептами з якісного м'яса, свіжих овочів і ароматних спецій. Фрикаделі дуже легко і швидко готувати на обід або вечерю - потрібно просто розморозити їх, підігріти і додати до них будь-який гарнір. Дуже актуальна пропозиція під час карантину, коли можна просто насолодитися спілкуванням з сім'єю, в той час коли Farø подбає про смачне меню.

Рикун-продукт

"Рикун-продукт" - це сімейне підприємство з Хмельницького, що випускає м'ясну продукцію високої якості. На період карантину компанія пропонує своїм покупцям напівфабрикати, свіже м'ясо, варені ковбаси і сосиски, сирокопчені ковбаси і м'ясо, копченості з птиці та різноманітні паштети з доставкою додому на дуже привабливих умовах.

Fishcraft

Який же пікнічок без смачної копченої рибки! Урізноманітнити меню на травневі свята допоможе продукція компанії Fishcraft, яка коптить рибу за старою сибірською технологією з використанням стружки фруктових порід дерев. Скумбрія, осетер, морський окунь, сріблястий лосось, сьомга, мармуровий сом, животики лосося холодного і гарячого копчення - великий асортимент компанії задовольнить смак навіть найвибагливішого рибного гурмана.

Програма "Конкурентоспроможна економіка України" спрямована на розвиток сильної, диверсифікованої і відкритої економіки України шляхом поліпшення бізнес-середовища для малих і середніх підприємств. Цілі програми - підвищення конкурентних ключових галузей економіки та забезпечення України можливостями скористатися перевагами від угод про вільну торгівлю. Вона запущена в 2018 році і триватиме до 2023 року. Програма КЕУ заохочує створення бізнес-стартапів і діяльність малих і середніх підприємств, сприяє підвищенню конкуренції на внутрішньому ринку України та підтримки конкурентоспроможності українських стартапів, малих і середніх підприємств на міжнародних ринках.

Редакція ONLINE.UA розповідала про українських виробників сирів, продукція яких також може урізноманітнити ваше меню на травневі свята. В їх асортименті можна знайти смачні сири з пліснявою з козячого та коров'ячого молока, приготовані за всесвітньо відомими італійськими, французькими, грузинськими рецептурами і ще багато фермерських органічних смаколиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?