Курди завдали удару по Туреччині через наступ у Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Курди завдали удару по Туреччині через наступ у Сирії

Курди завдали удару по Туреччині через наступ у Сирії

Район Кизилтеп у Туреччині зазнав мінометних обстрілів з боку озброєних курдських угрупувань - YPG. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

За журналістськими даними, кілька жителів південно-східної турецької провінції отримали поранення. Наразі їх відправили до лікарень.

Загалом протягом понеділка загони курдів здійснили близько 25 обстрілів із застосуванням мінометів. Передбачається, що вони розташовуються на півночі Сирії, куди ще не дійшла турецька армія.

Нещодавно також стало відомо, що YPG та офіційний Дамаск - режим Башара Асада - дійшли згоди. Урядові війська САР прямують у відповідний район для оборони від Туреччини.

Нагадаємо, Анкара оголосила про наступ на сирійську територію з метою захистити власну країну від курдських угрупувань та терористів.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент РФ Володимир Путін виступив із жорсткою заявою про війну в Сирії. Кремль стоїть на позиції, яка вказує на необхідність негайного виходу з території країни усіх сил, що знаходяться там нелегально. Лише за умови офіційного дозволу від місцевої влади війська можуть знаходитися у САР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?