Курйози у Раді: спікер Разумков поглузував з нардепа від фракції Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Курйози у Раді: спікер Разумков поглузував з нардепа від фракції Порошенка

Курйози у Раді: спікер Разумков поглузував з нардепа від фракції Порошенка

Очільник українського парламенту Дмитро Разумков поглузував з народного депутата Олексія Гончаренка від фракції "Європейська солідарність". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Нардеп звинуватив спікера у незнанні регламенту та відповідних порушеннях. За його словами, він подарує Разумкову цю книжку.

Голова Ради, у свою чергу, коли Гончаренко спрямував на місце після виступу, заявив: "Вибачаюся, але ви як завжди, не виконуєте обіцянки, навіть регламент не подарували".

Колеги зустріли цей жарт сміхом. Тоді Разумков продовжив і заявив, що його "опонент" не дотримується обіцянок незалежно від перебування у політичних силах.

Тоді Гончаренко повернувся до трибуни та запропонував спікерові книжечку з парламентським регламентом. Той подякував, але відмовився.

"Дякую, в мене є. Але і результат вже є", - відзначив Разумков.

Очільник Ради додав, що обізнаний у питаннях регламенту більше за Гончаренка, хоча й мав менше часу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дмитро Разумков на початку жовтня розкритикував народних депутатів за систематичні порушення правил поведінки у сесійній залі. Йдеться про куріння Iqos, їжу та курйозний інцидент з Іллею Кивою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?