Ласкаво просимо в пекло: українці звернулися до Путіна та РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Ласкаво просимо в пекло: українці звернулися до Путіна та РФ

Ласкаво просимо в пекло: українці звернулися до Путіна та РФ
Джерело:  online.ua

7 грудня о 17:00 розпочнуться довгоочікувані перемовини американського лідера ДжоБайдена з очільником Кремля Володимиром Путіним після яких президент США подзвонить до Володимира Зеленського. З цієї нагоди українські громадяни вирішили запустити у мережі флешмоб "#УкраїнціЧинитимутьОпір", щоб дати зрозуміти російському агресору, що наша країна не планує капітулювати, що б не сталося.

Джерело:  ONLINE.UA

Українці запустили флешмоб у соцмережах з попередженням Путіну

Варто звернути увагу на те, що ініціатором флешмобу став український політик та громадський діяч Андрій Левус. Останній публічно попередив російського президента Володимира Путіна, що ніхто не змусить Україну прийняти ультиматум Кремля.

Ніхто не змусить українців прийняти ультиматум Кремля. «Миру» на умовах Росії все одно не буде - навіть якщо Захід домовиться з Путіним, а влада Зеленського капітулює - #УкраїнціЧинитимутьОпір російським окупантам! Путін, ласкаво просимо в пекло! - йдеться у повідомленні Левуса.

Варто звернути увагу на те, що після цього допису українські громадяни почали активно публікувати свої світлини у соціальних мережах з тегами #УкраїнціЧинитимутьОпір #UkrainiansWillResist #Putin #Biden.

Що важливо розуміти, станом на 6 грудня хештег #UkrainiansWillResist вийшов на перше місце у трендах твітеру.

До флешмобууже приєднався колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян. Отсанній запевнив, що "миру" на умовах Росії не буде. Українці чинитимуть опір російським окупантам.

Політолог Віктор Таран також взяв участь у флешмобі.

Що відомо про заплановані переговори Путіна та Байдена

Офіційні Вашингтон та Москва підтвердили проведення переговорів лідерів США та Росії у форматі відеозустрічі 7 грудня.

Варто звернути увагу на те, що перед відеоконференцією з очільником Кремля Володимиром Путіним президент Штатів Джо Байден обговорив ситуацію на кордоні України із міжнародними партнерами із різних країн.

За словами американських журналістів, у разі нападу РФ на Україну буде обговорюватися жорсткий набір заходів, аж до відключення платіжної системи SWIFT.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?