Латвія прийняла жорсткі заходи проти російського співака, пов'язаного з мафією
Категорія
Світ
Дата публікації

Латвія прийняла жорсткі заходи проти російського співака, пов'язаного з мафією

Латвія прийняла жорсткі заходи проти російського співака, пов'язаного з мафією
Джерело:  online.ua

Латвійська влада внесла ім'я російського співака Григорія Лєпса у список осіб, які не можуть в'їхати до країни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Delfi.

За словами голови МЗС країни Едгара Ринкевича, підставою для рішення стала оцінка органів безпеки та друга частина ст. 61 Про імміграцію. Заборона триває протягом невизначеного часу.

Нещодавно латвійський міністр юстиції Яніс Борданс розкритикував свого колегу з МВС Сандіса Гіргенса. Той не тільки не сприяв забороні для Лєпса, але й став відвідувачем його концерту в Юрмалі.

Слід відзначити, це не перша заборона в'їзду для Григорія Лєпса. Наразі він також персона нон грата у сусідній Литві.

Міністерство фінансів США стверджує, що Лєпс справами пов'язаний зі злочинною організацією "Братське коло". Його вважають кур'єром.

Мафіозне угрупування діє на території пострадянського простору, Близького Сходу, Африки, Латинської Америки. Воно займається відмиванням грошей та розповсюджуванням наркотиків.

Григорій Лєпс неодноразово заперечував свій зв'язок з "колом". Втім, існують відео та фотографічні докази його особистого знайомства з представниками мафії. Він також виступав на їхніх ювілеях.

Як повідомляв ONLINE.UA, український співак Олег Винник потрапив одразу у декілька скандалів- участь у російському медіапроєкті, а також "невизначеність" щодо Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?