Лавров почав погрожувати НАТО "зіткненням" з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров почав погрожувати НАТО "зіткненням" з Росією

Лавров почав погрожувати НАТО "зіткненням" з Росією
Джерело:  online.ua

23 березня очільник Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров почав стверджувати, що направлення миротворців в Україну може спровокувати пряме зіткнення між Росією та НАТО. З такою заявою він виступив перед студентами Московського державного інституту міжнародних відносин.

Джерело: сайт МЗС РФ

Лавров погрожує НАТО зіткненням з РФ у разі введення миротворців

Наші польські колеги вже заявили, що зараз буде саміт НАТО, треба направляти миротворців. Вони, сподіваюся, розуміють, про що йдеться. Це буде те саме пряме зіткнення російських і натівських збройних сил, якого всі не те що хотіли уникнути, а говорили, що ніколи не має відбутися у принципі, - заявив скандальний російський дипломат.

Як уже згадувалося раніше, нещодавно офіційна Варшава заявила, що в Україну потрібно негайно відправити міжнародну миротворчу місію та надати їй засоби для захисту.

Зараз польська влада активно працює над проєктом створення миротворчої місії НАТО в Україні, однак глава держави Анджей Дуда може відхилити документ, якщо цю ідею заблокує Білий дім.

Окрім того, нещодавно уряд Польщі повідомляв, що має намір представити ідею миротворчої місії в Україні на саміті НАТО та на зустрічі Європейської ради, які заплановані на 24 березня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?