Лавров влаштував істерику через рішення України - просить допомоги в США
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров влаштував істерику через рішення України - просить допомоги в США

Лавров влаштував істерику через рішення України - просить допомоги в США
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС РФ Сергій Лавров поскаржився на те, що в Україні заблоковані 86 російських телеканалів і 181 інтернет-сторінка, а також фільми і книги російською мовою, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".

За словами одіозного російського дипломата, Київ неодноразово обмежував роботу російських ЗМІ в країні, в тому числі регулярно забороняючи в'їзд в Україну журналістам з Росії.

Лавров також не забув згадати про те, що в березні 2015 року була припинена акредитація при органах держвлади України 115 російських ЗМІ, в Україні також заборонена трансляція основних російських телеканалів.

Очільник МЗС РФ влаштував істкерику, назвавши відключення російських телеканалів "наступом на свободу ЗМІ", а також попросив ОБСЄ, ЄС і США жорстко відреагувати на цю заборону і на депортацію з України журналістів російських ЗМІ, заявивши, що подвійні стандарти в цій галузі, що практикуються Заходом, неприпустимі.

Варто зазначити, що нещодавно в Україні заборонили ще 54 книги з Росії. У список заборонених для ввезення в Україну книг включені 266 видань загальним накладом 1 млн 310 тисяч примірників.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  у Путіна несподівано похвалили Зеленського. На думку Лаврова, президент України зіграв вирішальну роль в обміні полоненими, який відбувся 7 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?