Леді Гага нарешті зізналася, чому розірвала стосунки з нареченим
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага нарешті зізналася, чому розірвала стосунки з нареченим

Леді Гага нарешті зізналася, чому розірвала стосунки з нареченим
Джерело:  online.ua

Знаменита співачка та голлівудська акторка Леді Гага розірвала стосунки з нареченим Крістіаном Карино наприкінці лютого, проте тоді вона не розповіла, що сталося. Тільки через місяць після розірвання заручин знаменитість заговорила про те, що спровокувало розрив, передає ONLINE.UA з посиланням на Us Weekly.

Варто зазначити, що зірка була в стосунках з Крістіаном Карино близько двох років. Однак знаменитість не розголошувала причин, які саме стали поштовхом до розриву перед весіллям. Тепер голлівудська красуня наважилася розповісти правду.

За словами співачки, її екс-коханий безпричинно і нескінченно її ревнував до будь-кого з її оточення. Під час кожної зустрічі він влаштовував їй допити, чим провокував нерви та сварки. Однак, як зазначено в джерелі, прийняти зірці таке рішення допомогла відкрита байдужість її друзів до Крістіана Карино.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на прем’єрі фільму "Зірка народилася", у якому популярна  співачка Леді Гага дебютувала як акторка, красуня вперше розповіла про знущання, які переживала в дитинстві. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?