Леді Гага розповіла, що завагітніла після зґвалтування
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага розповіла, що завагітніла після зґвалтування

Леді Гага розповіла, що завагітніла після зґвалтування
Джерело:  online.ua

Зірка світової поп-сцени Леді Гага шокувала неочікуваним зізнанням. Вона стверджує, що її у 19-річному віці зґвалтував продюсер, якому на той момент було 39 років. Співчка також додала, що завагітніла після зґвалтування.

Джерело: The Me You Can't See

Леді Гага стверджує, що завагітніла після зґвалтування

Під час нового епізоду документального серіалу The Me You Can't See, який присвятили психологічному здоров'ю, 35-річна співачка Леді Гага вперше розповіла про особисту драму.

Артистка, яка в 19 років вже розпочала свою кар'єру в шоубізнесі, стала жертвою сексуального насилля продюсера.

За словами Леді Гаги, чоловік висунув їй ультиматум: або вона роздягається, або він спалює всю її музику. В результаті зґвалтування артистка завагітніла. Декілька місяців після моторошного інциденту продюсер тримав її замкненою в студії.

Згодом юна зірка потрапила до лікарні через біль та оніміння, і вона була здивована, коли лікарі направили до неї психіатра.

"Я зрозуміла, що це був той самий біль, який я відчула, коли людина, яка мене зґвалтувала, викинула мене вагітною на розі біля будинку батьків, тому що я блювала і хворіла, бо наді мною знущалися", - відверто розповіла співачка.

Як стверджує Леді Гага, сексуальне насилля, яке вона пережила спровокувало посттравматичний стресовий розлад.

"Багато років я відчувала нестерпний біль. Численні МРТ та обстеження не знаходили цьому причин, однак моє тіло все пам'ятає", - зазначила артистка.

За словами Леді Гаги, процес зцілення її психічного здоров'я затягнувся аж на 2.5 роки. Співачка використовувала "всі можливі способи, щоб вирватися з цього, і все почало повільно змінюватися".

Варто зазначити, що зірка не захотіла називати прізвище продюсера.

"Я більше ніколи не хочу перетинатися з цією людиною", - заявила Леді Гага.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?