Леді Гага заручилася з бойфрендом - ЗМІ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага заручилася з бойфрендом - ЗМІ

Леді Гага заручилася з бойфрендом - ЗМІ
Джерело:  US Magazine

Західні ЗМІ передають, що поп-співачка Леді Гага та її бойфренд заручилися після того, як він отримав схвалення від батька зірки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на US Weekly.

Власні джерела видання передають, що співачка заручена з Крістіано Каріно, разом з яким Леді Гага з'являється на публіці з січня 2017 року.

Читайте також: "Wait": гурт Maroon 5 випустив нову пісню

Джерела відзначають, зірка серіалу "Американська історія жахів" та агент з пошуку акторів і музикантів заручилися ще влітку після того, як Каріно попросив дозволу у батька співачки. Втім Леді Гага поки не планує проведення весілля, так як зараз вони мають звернути особливу увагу на одужання співачки.

Як повідомляв ONLINE.UA, видання Billboard щорічно присуджує премію "Жінка року" за внесок в музичну індустрію. Цьогоріч престижну нагороду отримає співачка та актриса Селена Гомес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?