Легалізація марихуани: в Раді пояснили, що чекає на гучний законопроєкт
Категорія
Політика
Дата публікації

Легалізація марихуани: в Раді пояснили, що чекає на гучний законопроєкт

Легалізація марихуани: в Раді пояснили, що чекає на гучний законопроєкт

Представник "Слуги народу" у Верховній Раді Михайло Радуцький зробив припущення щодо легалізації медичної марихуани. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За його словами, відповідний законопроєкт може розглянути парламент, але це станеться пізніше.

"Вважаємо, що медичний канабіс повинен стати доступним у країні, але ми не хочемо поспішати з цим питанням... Не обіцяємо це зробити в турборежимі - ми будемо дуже ретельно вивчати, щоб, не дай бог, не зробити помилок. Не чекайте від нас швидкого вирішення, але рішення буде, і ця ініціатива точно не є поганою для країни", - пояснив Радуцький.

Народний депутат нагадав про існування кількох законопроєктів щодо канабісу. Вони наразі проходить стадію розгляду у профільному комітеті.

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, у свою чергу, назвав легалізаційну ініціативу дуже гарним рішенням для полегшення життя двох мільйонів українців.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зоряна Скалецька - нова очільниця Міністерства охорони здоров'я - заявила про велику кількість питань щодо законопроєктів про легалізацію марихуани у медицині. Вона вважає, зміни можливі лише у майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?