Нова очільниця МОЗ розповіла, коли в Україні легалізують марихуану
Категорія
Україна
Дата публікації

Нова очільниця МОЗ розповіла, коли в Україні легалізують марихуану

Нова очільниця МОЗ розповіла, коли в Україні легалізують марихуану
Джерело:  ТСН

Нова міністерка охорони здоров’я Зоряна Скалецька заявила про те, що до поданого у Верховну Раду законопроекту про легалізацію медичного канабісу «є багато питань». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « ТСН ». Водночас, чиновниця не виключає, що в майбутньому правовий статус марихуани в України може змінитися.

«Що стосується позиції Авакова щодо канабісу... ми переговорили в парламенті. Дійсно, є питання, але це не означає, що вони категоричні. Ми повинні просто опрацювати цей момент більш детально, з максимальним обґрунтуванням питання медичного застосування. Якщо ми обґрунтуємо, я думаю, у нас може бути конструктивна розмова. Якщо ми говоримо про законопроект, який був в Раді, то по ньому багато питань... «, – зазначила Скалецька.

Очільниця медичного відомства додала, що у депутатів фракції «Слуга народу» є власні ідеї з цього питання. Тому, можливо, у стінах парламенту незабаром з’явиться ще один законопроект щодо марихуани.

Нагадаємо, навесні цього року на сайті Верховної Ради була розміщена петиція з проханням узаконити використання канабісу в медичних цілях. Згодом вона зібрала необхідні 25 тисяч підписів.

У понеділок, 2 серпня, екс-міністерка Уляна Супрун повідомила, що проти легалізації медичної марихуани в уряді виступав лише Арсен Аваков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?