Легалізація зради під час війни: росіяни поширюють новий фейковий указ "Зеленського"
Категорія
Україна
Дата публікації

Легалізація зради під час війни: росіяни поширюють новий фейковий указ "Зеленського"

Легалізація зради під час війни: росіяни поширюють новий фейковий указ "Зеленського"
Джерело:  online.ua

Російські окупанти створили та поширюють новий безглуздий фейк указу президента України Володимира Зеленського про те, що нібито всім жінкам, які проживають на території України, потрібно підтримувати будь-якими способами та силами моральний та фізичний дух чоловіків, які стримують агресію в Україні.

Джерело:  ONLINE.UA

РФ поширює фейковий указ "Зеленського" про українок та бійців ЗСУ

Автори цього безглуздого фейку забули додати, що Україна стримує безпосередньо армію Росії, а також прокололися на тому, що у лавах ЗСУ воюють не тільки чоловіки, але й жінки. І було б логічно, в такому фейку вказувати не тільки жінок, але й чоловіків.

Окрім того, у фейковому указі йдеться про те, що усім українкам потрібно поступатися будь-яким принципам, які існували до введення в Україні воєнного стану та на прохання чоловіків задовольняти їхні потреби.

Фото - скриншот

Ба більше, зазначається, що український уряд повинен внести зміни в Сімейний кодекс і мовляв термін "зрада" уже не буде офіційною зрадою під час війни.

Також в "документі" окупантів наголошується, що Нацполіція нібито має посилити кримінальну відповідальність за невиконання жінками цього "Указу".

Найцікавіше те, що насправді достатньо прочитати заголовок, щоб зрозуміти, що це фейк.

"Про внесення змін до деяких законодавчих актів України та виходячи з інтересів держи". Хто така ця "держа" і чому з її інтересів треба виходити? - жартують користувачі мережі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?