Легендарна українська артистка потрапила в реанімацію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарна українська артистка потрапила в реанімацію

Легендарна українська артистка потрапила в реанімацію
Джерело:  ТСН

У вівторок, 13 грудня, екстрено госпіталізували українську актрису Аду Роговцеву. У знаменитості діагностували пневмонію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Під час гастролей в Дніпрі, куди вона приїхала з виставою "Варшавська мелодія 2", 79-річній Аді Миколаївні стало зле. Народну артистку госпіталізували у відділення реанімації лікарні в Дніпрі.
Актрисі поставили діагноз запалення легенів. Більш докладної інформації про стан здоров'я поки немає.
За словами друга актриси і керівника київського театру "Сузір'я" Олексія Кужельного, Ада Миколаївна відчула себе погано ще тиждень тому.
Читайте також: Знамени тий російський співак госпіталізований: з'явилися фото
"Вона ніколи не скасовує спектаклі. На цей раз вона за добу до вистави зателефонувала мені і сказала, що у неї висока температура, але вона спробує за ніч поправити здоров'я. А вже в день вистави зателефонувала і сказала, що у неї бронхіт і краще їй не стало", - сказав він українському виданню "Вести".
Акторська трупа, у якої заплановані гастролі в кількох містах України, продовжила виступи вже без Ади Роговцевої. У Запоріжжі, перед виступом, на сцену вийшла дочка актриси Катерина Степанкова. Вона попросила пробачення і попередила глядачів, що через хворобу її мати не буде виступати і тим, хто прийшов побачити саме її, повернуть гроші за квитки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ада Роговцева заявила: громадяни Росії, які раніше називали українців "братами", тепер зовсім не вважають їх людьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?