Легіон "Свобода Росії" провів чергову операцію на Бєлгородщині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Легіон "Свобода Росії" провів чергову операцію на Бєлгородщині — відео

Легіон "Свобода Росії"

Легіон "Свобода Росії" показав відео про успішний рейд на Бєлгородщині. Так вони ламають оборону окупантів.

Легіон "Свобода Росії" провів вдалий рейд на Бєлгородщині

Легіон "Свобода Росії" провів чергову операцію на Бєлгородщині. Вона пройшла успішно. Та загалом російські добровольці виконують, зокрема, диверсійні завдання.

Про це розповів стрілок 2 штурмової механізованої роти 1 ОМБ легіону "Свобода Росії" з позивним "Апостол", зауваживши, що також вони ламають оборону окупантів. Про бої на Бєлгородщині у легіоні повідомили ще 28 вересня.

Ми постійно виконуємо в цілому диверсійні завдання і створюємо напругу чи ламаємо оборону на певних ділянках, – наголосив стрілок.

Він додав, що, коли вони ламають оборону окупантів, тут не варто уявляти фронт з арміями. Російські добровольці це роблять у межах своїх можливостей.

Нині триває сучасна війна, тож командування російських добровольців старається максимально йти в ногу з часом. Тому, коли штурмовики йдуть у бій, їх прикривають, зокрема, міномети, а в повітрі висять розвідувальні БпЛА. Бійці застосовують і FPV-дрони. Також під час операції вони мали стрілецькі гвинтівки, гранатомети та гранати.

Нині загальна стратегія поведінки нашого підрозділу така, що ми обстежуємо певну ділянку місцевості й розробляємо її "під себе – зазначив "Апостол".

У легіоні зазначили, що вони продовжують "зачистку дому від путінської скверни". На Бєлгородщині відбувся бій.

Бій на Бєлгородщині

Радник з питань комунікації легіону Олексій Барановський розповів, що серед глобальних цілей операції – відтягнення резервів ворога з лінії фронту. А якщо говорити про тактичні цілі, то мовиться про знищення живої сили та техніки окупантів.

Заступник командира легіону "Цезар" заявив, що такі операції триватимуть. Він додав, що російські добровольці завдали шкоди противнику. Водночас втрат серед бійців легіону не було.

Що відомо про результати рейда ЛСР на територію Бєлгородської області 

Барановський зазначив, що цього разу до бойових дій були залучені і новобранці, які вперше вступили у протистояння із ворогом.

Насправді ми бачимо, що щомісяця долучаються все нові новобранці до Легіону, а потім трапляються такі собі рейди. Звісно, це не ті саме люди, які тільки долучились. Кожен легіонер проходить три місяці курс молодого бійця, а потім так, вони також йдуть в бій. І це, мабуть, перший бій для деяких бійців, які долучились три місяці тому, - зазначив речник ЛСР.

Барановський підкреслив, що новий рейд проводився не із метою тренування нових бійців.

Це не тренування - це перша бойова місія. Але, кожен боєць, який долучився до Легіону, звісно, колись починає виконувати бойові завдання. От це таке саме завдання. Ми побачимо наскільки тривалий цей буде рейд, – пояснює речник ЛСР.

На уточнююче питання, чи передбачається, що під час сьогоднішнього рейду бійці зайдуть і вийдуть з Білгородщини, він відповів: "Мабуть так, мабуть ні".

Зараз дійсно триває бій в Бєлгородській області, побачимо якою буде тривалість цього рейду. Завжди ми маємо план "А" і план "Б", побачимо як бойова обстановка буде. Зараз ще не можна сказати чи надовго це, чи ні, - зазначає Барановський.

Про що фільм "Крах диктатури слова"

Стрічка є журналістським дослідженням мотивації громадян Росії, які з початку повномасштабного вторгнення стали на захист України у російсько-українській війні.

Команда online.ua поспілкувалася з бійцями ЛСР на передовій та дізналася про їхні найближчі плани, бажання та мрії.

“Крах диктатури слова”

Один з героїв фільму, заступник командира Легіону "Свобода Росії" з військово-громадського співробітництва з позивним “Цезар”  вважає, що, після того, як територію Росії буде звільнено, настане тяжкий період для деяких людей, які довго знущалися з народів РФ та скоїли величезну кількість воєнних злочинів в Україні, в Чечні, в Сирії, в Грузії.

Має бути проведена жорстка люстрація всіх прихильників путінської вертикалі. Повинно бути проведене розслідування щодо воєнних злочинів, щодо тієї політики, яку запровадив Путін щодо своїх політичних супротивників: політичне вбивство, вбивство Нємцова і так далі. Адже, всіх винних до кінця не знайдено і не покарано. І більше того, я скажу, що всі регіони Росії, всі громадяни Росії несуть однакову відповідальність за злочини, які зараз здійснює Путін в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?