Покалічені долі та руйнування. Легіон "Свобода Росії" показав прифронтові міста України — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Покалічені долі та руйнування. Легіон "Свобода Росії" показав прифронтові міста України — відео

Покалічені долі та руйнування. Легіон "Свобода Росії" показав прифронтові міста України — відео
Джерело:  online.ua

Боєць Легіону "Свобода Росії" з позивним "Вінні" показав наслідки "русского мира" на прикладі одного з прифронтових містечок України на Торецькому напрямку.

Джерело: ютуб-канал online.ua

ЛСР розповів про життя в прифронтовому місті

Це було велике, шахтарське місто. Все було добре у людей, поки не стало погано. Все зруйновано, ось спереду заводи зруйновані. Все скло вибито – це наслідок авіаударів. Ось там праворуч убило бабусю. Буквально позавчора. Наслідок авіаударів.

Боєць розповідає, що у місті майже нічого не працює.

Магазин ось на все місто. Ринок – це єдине, чим зараз живе місто, там усі люди, молоді немає взагалі. Школи, дитячий садок. Зараз проїжджатимемо госпіталь або лікарню. Вона зруйнована авіаударом. Закривається ринок, і ні однієї людини на вулиці немає. Усі сидять удома і чекають на прильоти.

Боєць показує і зупинку, куди місяця три чи чотири тому прилетів снаряд та дванадцятеро людей загинуло.

І багато хто побачив, що не так чудовий русский мир, бо він виявляється коли розстрілюють без розбору.

Командир мінометного відділення ЛСР "Тихий" також поділився історією з прифронтового міста.

Після роботи їхали, зупинилися, а там жінка йде і плаче, ми питаємо, що трапилося. Вона каже, що чоловіка вбили, я зараз не знаю, що мені робити. Прилетів снаряд росіян у будинок. Бабуся каже, ви ж по нам, типу, стріляєте. Ми так сміялися, кажемо “Так ми з вами разом стоїмо і зараз ось прильоти, ви що думаєте українці дивляться у БПЛА і кажуть, давайте стріляти по своїх? Де ви бачите цю логіку?”. Тобто з ними теж треба розмовляти, вони бувають зашторені, звісно.

"Вінні" зазначає, що у місті просто виживають.

Тож треба їх виганяти звідси. Окрім як в Україні ці міста нікому не потрібні більше.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?