Леонардо Ді Капріо помітили у компанії російської моделі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леонардо Ді Капріо помітили у компанії російської моделі

Леонардо Ді Капріо помітили у компанії російської моделі
Джерело:  online.ua

Американського оскароносного актора Леонардо Ді Капріо помітили у компанії російської моделі Ірини Шейк під час Каннського кінофестивалю.

Джерело: Daily Mail

48-річний актор і модель Ірина Шейк, яка має дитину від актора Бредлі Купера, були помічені на дні народження Наомі Кемпбелл 22 травня.

Російська супермодель, яка проживає в Нью-Йорку, також була серед присутніх на прем'єрі його фільму «Вбивці квіткового місяця» у Каннах.

Видання повідомляє, що двоє давно знайомі і цієї весни були на фестивалі Coachella, хоча офіційно вони «просто друзі».

У свої 37 років Ірина трохи старша за звичайних супутниць актора, Лео зазвичай зустрічається з жінками до 25 років, - пише видання.

Ді Капріо зустрічається з моделлю Джіджі Хадід

Нещодавно Лео зв’язували з моделлю Джіджі Хадід після того, як пару помітили на одних і тих же заходах і вечірках.

Джерела повідомили, що Джіджі та Лео все ще дружать і зустрічаються, коли «дозволяє їхній напружений графік».

Джіджі та Лео все ще тусуються та розмовляють, коли їм це підходить. Вони обидва насолоджуються компанією один одного і весело проводять час разом, коли це дозволяє їхній напружений графік. Йоланда та Белла знають (мати та сестра моделі, - ред), що Джіджі здатна приймати власні здорові рішення, і вони підтримують її, головним пріоритетом Джіджі є її дочка, — сказав інсайдер.

Раніше повідомлялося, що роман Джіджі та Лео «потух». Модель розлучилася із Зейном Маліком у 2021 році через шість років стосунків і має дворічну дочку Каї.

Джіджі та Лео знову розпалили чутки про знайомство після того, як їх обох побачили на одній вечірці з нагоди вручення Оскара - на вечірці Бейонсе та Джей-Зі в легендарному Шато Мармон.

Перед цим  Джіджі помітили на виході з вечірки перед врученням премії «Оскар» у Лос-Анджелесі, де також був присутній актор «Вовка з Уолл-стріт».

Модель та актор вперше зав’язали романтичні стосунки минулого року у вересні 2022 року після того, як їх бачили разом під час Тижня моди в Нью-Йорку.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?