LG представила унікальний телевізор-невидимку — перші фото
Категорія
Технології
Дата публікації

LG представила унікальний телевізор-невидимку — перші фото

LG представила унікальний телевізор-невидимку — перші фото
Джерело:  online.ua

Компанія LG нарешті представила довгоочікувану оригінальну розробку — прозорий OLED-телевізор з діагоналлю 55 дюймів, який можна приховати в меблях, наприклад на спинці ліжка. Вперше новинку показали на виставці CES 2021. Варто звернути увагу на те, що раніше прозорі екрани вже випускала сама LG, а також Samsung, Panasonic, Xiaomi, однак новинка від LG виконана у вигляді готового телевізора, який можна встановити на будь-яких меблях у домі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання The Verge.

Зазначається, що під час виставки продемонстрували робочий прототип OLED Smart Bed – це прозорий телевізор, вбудований в ногах ліжка. За словами розробників, екран можна висувати повністю або частково, наприклад щоб переглянути прогноз погоди, час, управління плеєром тощо. Окрім того, наголошується, що у рамку також вбудовані динаміки.

OLED Smart Bed / Фото theverge.com

Представники компанії звертають увагу на те, що інженери нарешті змогли підвищити прозорість фірмового екрана до рекордних показників.

"В перспективі компанія розглядає прозорі OLED-панелі як один з ключових елементів розумного будинку, а також частини торгових центрів, магазинів і громадського транспорту. Щодо ціни, а також комерційного старту продажів, то про це інформації немає", – йдеться в повідомленні.

OLED Smart Bed / Фото theverge.com

Варто зазначити, що користувачі мережі уже активно коментують унікальну новинку від LG, яку вже назвали "телевізором-невидимкою".

"Він нерально крутий; я дуже довго про такий мріяла, однак він ще кращий, ніж в моїх мріях; телевізор-невидимка – до чого дійшов прогрес!; це просто бомба; навіть страшно уявити, скільки він може коштувати; скільки б не коштував - жодних грошей не жаль; не знаю, що тут такого унікального та революційного: я таке вже багато разів бачив", – коментують новинку від компанії в мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, 6 листопада офіційно стало відомо, що акціонери Apple на чолі з пенсійним фондом Великої Британії позиваються проти CEO компанії Apple Тіма Кука.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?