Ліам Гемсворт позивається до Майлі Сайрус через пісню Flowers — реакція фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ліам Гемсворт позивається до Майлі Сайрус через пісню Flowers — реакція фанатів

Ліам Гемсворт позивається до Майлі Сайрус через пісню Flowers — реакція фанатів
Джерело:  online.ua

Відомий австралійський актор Ліам Гемсворт подав до суду на свою колишню дружину Майлі Сайрус за наклеп через пісню Flowers. Він вважає, що пісня екскоханої вплинуло на його кар'єру, і він мало не втратив роль у "Відьмаку".

Джерело: Aceshowbiz

Від кохання до ненависті – Ліам Гемсворт подав до суду на Майлі Сайрус

33-річний виконавець ролі Гейла Готорна у серії фільмів "Голодні ігри" підготував судовий позов проти екскоханої.

Гемсворт зважився на такий крок після того, як Сайрус випустила скандальний трек Flowers про невдалі стосунки.

У пісні не згадується ім’я Ліама, проте багато користувачів Мережі впевнені, що мова саме про нього. До того ж вихід композиції відбувся в день народження актора.

Згідно з судовими документами, що просочилися в пресу, Гемсворт назвав свою колишню дружину відповідачем за "скаргою про наклеп".

Також повідомляється, що він подав клопотання, оскільки ось-ось втратить контракт із Netflix на серіал "Відьмак" через скандал навколо пісні.

Реакція фанатів

Новина про подання позову до суду спровокувала онлайн-дебати серед фанів.

  • Майлі ніколи не говорила, що це про Ліама, тому, якщо Ліам відчуває, що пісня про нього, у нього має бути нечисте сумління... Це ніколи не буде підтверджено в суді;

  • Таке відчуття, що її успіх заздрить, але в пісні ніде не згадується його ім'я, нічого образливого.Все-таки у нього підгоріло сильно;

  • Просто різні люди за характером. Вона надто розбалувана, а він скромний і тримає себе в рамках пристойності, боячись здатися якимось не таким.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?