Соліст Massive Attack приголомшив фанатів реміксом на хіт Вакарчука "Обійми"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Соліст Massive Attack приголомшив фанатів реміксом на хіт Вакарчука "Обійми"

Соліст Massive Attack приголомшив фанатів реміксом на хіт Вакарчука "Обійми"
Джерело:  online.ua

Фронтмен гурту Massive Attack Роберт Дель Ная вразив користувачів мережі своїм реміксом на хіт Святослава Вакарчука "Обійми". Всесвітньо відомий музикант випустив трек на підтримку України, а всі виручені кошти пообіцяв спрямувати на відновлення зруйнованого житла у Київській області.

Джерело: Battle Box

Що відомо про дружбу Вакарчука та Ная

Варто зазначати, що британець Роберт Дель Ная особисто знайомий з лідером гурту "Океан Ельзи". Вони познайомилися після концерту Massive Attack Києві.

Варто зазначити, що британський музикант був одним з перших, хто подзвонив Святославу Вакарчуку, коли почалася повномасштабна війна.

Саме тоді з'явилася ідея створити ремікс на пісню "Океану Ельзи" – "Обійми".

Роберт Дель Ная з Massive Attack представив свій ремікс на трек "Обійми"

У відео на оновлений трек "Обійми" можна побачити не тільки фото руйнувань після російських атак, а й виступи Святослава Вакарчука на залізничному вокзалі у Львові та перед бійцями на фронті.

Окрім того, наголошується, що у квітні 2023 року також повинен вийти вініл з цим реміксом.

Не можна також не згадати про те, що соліст Massive Attack не просто воює за Україну на культурному фронті, а також допомагає нашому народу грошима.

За його словами, усі кошти, які музикант отримає з прослуховувань Obiymy, він передасть фондам Legacy of War Foundation та UNITED24.

Їх витратять на відновлення зруйнованих осель у Київській області – в Ірпені, Бородянці, Гостомелі, Бузовому та в селі Мила.До речі, останні два тижні Роберт Дель Ная публікував в інстаграмі фото зі Львова, Києва та області, але ніяк не підтверджував свій приїзд. Після релізу Obiymy він зізнався, що був в Україні, "щоб на власні очі побачити руйнування, завдані країні протягом року тривалої російської збройної агресії", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?