Lida Lee зізналася, чому Монатік розірвав з нею контракт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Lida Lee зізналася, чому Монатік розірвав з нею контракт

Lida Lee зізналася, чому Монатік розірвав з нею контракт
Джерело:  online.ua

Минулого місяця український артист та продюсер Монатік неочікувано для всіх повідомив про розрив контракту з підопічними Lida Lee та NiNO. Варто зазначити, що він продюсував співачок усього рік, а потім вирішив відпустити їх у сольне плавання. Ліда Лі лише зараз зізналася, чому Монатік припинив співпрацю з ними на 9 років раніше.

Джерело: "Твій день"

Lida Lee розповіла про розрив контракту з Монатіком

За словами колишньої підопічної Монатіка, рішення про розрив контракту ухвалила продюсерська компанія Monatik Corporation. Продюсер, мовляв, усвідомив, що вони з NiNo Basilaya нарешті готові самостійно "малювати своє майбутнє".

"У нас дуже сильно повірили. Діма казав, що стосунки "продюсер і артист" рано чи пізно закінчуються. Я вважаю, що вони рано закінчилися. Для мене це був несподіваний момент. Команда запросила нас разом з NiNo Basilaya і сказала, що, можливо, нам пора розійтися. Це була ініціатива з їхнього боку", – відверто зізналася Lida Lee.

Артистка звертає увагу на те, що Монатік відпустив їх з добрими намірами, аби вони отримали максимально свободи й творили, як відчувають, як хочуть. Окрім того, Ліда Лі вкотре спростувала чутки про напружені стосунки в команді.

"Вони побачили в нас сильних артистів – це головна причина. У нас ніколи не було конфліктів, ми були дружною командою. Вони ніколи не шкодували ні себе, ні часу", - запевняє співачка.

Наразі у Ліди Лі немає продюсера, тому її потрібно самостійно будувати сольну кар'єру. Саме тому артистка погодилась на участь у "Танцях з зірками", щоб краще розкритися публіці.

"Я не була до цього готова. Мені шкода, що так сталося, але попереду відповідальний шлях", – зазначила українська виконавиця.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?