Ліда Лі та Ніно Басілая вирішили залишити MONATIK Corporation
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ліда Лі та Ніно Басілая вирішили залишити MONATIK Corporation

Ліда Лі та Ніно Басілая вирішили залишити MONATIK Corporation
Джерело:  online.ua

Після року плідної співпраці, випуску дебютних пісень, кліпів і спільного з Mонатіком хіта "ритмоLOVE" українські співачки Ліда Лі та Ніно Басілая вирішили залишити MONATIK Corporation — тепер вони сольні співачки. Цю інформацію у соцмережах повідомив Дмитро Монатик та Ірина Монатик, дружина співака та співзасновниця MONATIK Corporation.

Джерело: Фейсбук Монатіка

Ліда Лі та Ніно Басілая залишили MONATIK Corporation

"Ми пов’язали свій шлях з особистостями, артистками, які привнесли в нашу індустрію своє, нове бачення, а в таких випадках рано чи пізно, але вони захочуть повної свободи, адже бачать і відчувають усе однозначно по-своєму. Так, можна намагатися під себе підлаштувати, “прогнути”, змушувати, нав’язати своє бачення, але це вже буде зовсім інша історія і зовсім не наші методи. І це добре, адже тільки в разі повної свободи і відповідальності 100% приведе до результату — перевірено на власному досвіді", - написала Ірина Монатік у соцмережах.

Ліда Лі та Ніно Басілая також вирішили прокоментувати своє рішення про вихід з команди Монатіка.

"Це був дуже класний етап, неймовірний досвід, я завжди говорила, що досвіду, який я маю на сьогоднішній день, можуть позаздрити навіть топ-артисти. Це безцінно. Не могла подумати, що через рік після підписання контракту ви скажете мені, що я готова далі йти сама, як сольний артист", — написала Ніно.

Ліда Лі звернула увагу на те, що дуже багато років мріяла бути саме в цій команді й творити з такими людьми, які не один раз довели, що всі величезні мрії — це насправді наші маленькі цілі.

"З упевненістю продовжую бігти далі назустріч заповітним мріям. Зараз як ніколи точно знаю, що в жодному разі не можна зраджувати свої мрії", — наголосила Ліда.

Як уже згадувалося раніше, Ліда Лі була бек-вокалісткою MONATIK, записалася на альбомі Love It Ритм і виступила з ним на НСК "Олімпійський". Ніно Басілая у команді Монатіка змогла дійти до фіналу четвертого сезону "Голос.Діти".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?