Лідер партії "Слуга народу" прокоментував чутки про те, що він стане спікером Ради
Категорія
Політика
Дата публікації

Лідер партії "Слуга народу" прокоментував чутки про те, що він стане спікером Ради

Лідер партії "Слуга народу" прокоментував чутки про те, що він стане спікером Ради
Джерело:  online.ua

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков не виключив, що він може зайняти посаду спікера Верховної Ради. З даною заявою він виступив перед голосуванням на виборчий дільниці у Києві, передає ONLINE.UA.

"Все можливо, але про це ще рано говорити", - сказав політик, додавши, що три місяці тому у країні почалися зміни і наразі проходить "третій тур виборів".

За словами Разумкова, український лідер Володимир Зеленський розумів, що буде важко, але не очікував такої байдужості до виконання своїх обов'язків з боку парламенту, тому прийшло розуміння необхідності глобальних змін. Політик зазначив, що національна економіка не відчула потрясінь від того, що відбуваються дострокові вибори і таку позицію підтримують міжнародні партнери.

"15 вересня треба буде вносити новий бюджет на наступний рік і логічно, якщо його буде формувати новий парламент", - сказав Разумков.

На питання журналістів, коли люди зможуть відчути зміни, через рік чи два, і чи очікувати продовження тієї політичної позиції щодо декомунізації, яку вів попередній склад парламенту, лідер "Слуги народу" зазначив, що змін треба не очікувати, а діяти.

Як повідомляв ONLINE.UА, Разумков переконаний, що  миру на Донбасі можна досягнути тільки шляхом безпосередніх переговорів з Росією.  На його думку, нормандський формат потребує розширення – туди необхідно долучити США та Великобританію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?