Лідер російської групи потоптався по путінському байкеру
Категорія
Світ
Дата публікації

Лідер російської групи потоптався по путінському байкеру

Лідер російської групи потоптався по путінському байкеру
Джерело:  online.ua

Російський музикант Олексій Кортнєв, лідер групи «Нещасний випадок», красиво відповів на  вислів пропутінського одіозного байкера Олександра Залдостанова («Хірурга»), який вилаяв групу за кліп «Патріот».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на НСН.


«Нам абсолютно не образливо. Просто, коли людина називає м ... даками людей, яких, за його ж словами, він сам не знає, звідки він у такому разі черпає інформацію про те, що вони м ... даки?» - сказав Кортнєв.


За його словами, ображатися на слова «Хірурга» нерозумно.


«Ми ж граємо музику для інтелектуальних людей. Тому те, що нас не знає Хірург, це цілком природно», - сказав співак.


Читайте також:  Російська група жорстко висміяла пропаганду Путіна і викликала захоплення в мережі: з'явилося відео


Він також порівняв інцидент з цькуванням поета і письменника Бориса Пастернака. «Це все дуже нагадує 60-ті роки минулого століття, коли наші співгромадяни по Радянському Союзу писали листи "Я Пастернака не читав, але засуджую", - сказав музикант.


Раніше Залдостанов розкритикував «Нещасний випадок» за кліп, в якому музиканти його пародіюють, при цьому він назвав групу «м..даками», а також заявив, що кліп не дивився.


22 листопада група «Нещасний випадок» випустила відео на композицію «Патріот», в якому посміялася над «ура-патріотизмом», гомофобією та російською попсою. Закінчується композиція словами: «Завжди вилазить вперед ось такий патріот-ідіот, ча-ча-ча».


Як повідомляв ONLINE.UA,  кліп російської групи "Нещасний випадок" на пісню "Патріот", в якій музиканти висміяли російську пропаганду і ура-патріотизм, перевірятимуть на предмет екстремізму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?