Лідер "Слуги народу" нарешті пояснив, як роздаватимуть владні посади
Категорія
Політика
Дата публікації

Лідер "Слуги народу" нарешті пояснив, як роздаватимуть владні посади

Лідер "Слуги народу" нарешті пояснив, як роздаватимуть владні посади
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Очільник партії "Слуга народу" Дмитро Разумков стверджує, що політсила планує розподіляти керівні посади в органах влади, виходячи не з квотного принципу, а з огляду на особисті якості кандидатів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна"

"Будемо виходити із знань, досвіду, професійних якостей тих чи інших людей. І ще раз скажу, що далеко не завжди це можуть бути представники команди, які пройшли всю кампанію. Ми виходимо не з квотного принципу, а з принципу ефективності", - заявив політик.

Разумков наголосив, що в його партії є по 2-3 "ефективні" кандидатури на посади спікера, його заступників, прем'єра, міністрів, глави фракції, голів комітетів, підкомітетів, а також в органах центральної виконавчої влади.

"Так, ми будемо прагнути, щоб на ці позиції потрапили наші колеги, але якщо ми будемо бачити, що хтось більш ефективно зможе реалізовувати ті чи інші завдання, тоді приналежність до команди не буде вирішальною".

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Зеленський пообіцяв усім українцям,  що закон про імпічмент буде прийнятий новообраним скликанням Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?