"Він буде!": Зеленський дав українцям важливу обіцянку
Категорія
Політика
Дата публікації

"Він буде!": Зеленський дав українцям важливу обіцянку

"Він буде!": Зеленський дав українцям важливу обіцянку
Джерело:  online.ua

21 липня на брифінгу у штабі партії "Слуга народу" після завершення голосування на дострокових парламентських виборах глава держави Володимир Зеленський пообіцяв усім українцям, що закон про імпічмент буде прийнятий новообраним скликанням Верховної Ради, повідомляє ONLINE.UA.

"Буде закон, і він був, ми подавали закон про імпічмент. Буде закон про імпічмент, один з перших законів, який внесе "Слуга народу", - заявив Зеленський.

Президент наголосив, що "це - рішення всієї партії, кожного з нас".

 "Ми обіцяли, і ви у порядку денному нової Верховної Ради обов'язково побачите цей закон. Не доповнення, а закон про імпічмент президента", - додав Зеленський.

Варто зазначити, що станом на 22 квітня у Раді було зареєстровано близько 5 законів про імпічмент. 29 травня представник президента у ВР Руслан Стефанчук заявив, що президент Володимир Зеленський подав до Верховної Ради проект закону про імпічмент глави держави. Станом на 4 червня закон авторства Зеленського до порядку денного включено не було.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше прем’єр-міністерка Молдови Майя Санду привітала українського лідера Володимира Зеленського з перемогою заснованої ним партії на виборах до Верховної ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?