Лідер "Слуги народу" пояснив, чому відмовляється говорити про коаліцію
Категорія
Політика
Дата публікації

Лідер "Слуги народу" пояснив, чому відмовляється говорити про коаліцію

Лідер "Слуги народу" пояснив, чому відмовляється говорити про коаліцію
Джерело:  online.ua

Очільник партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що формування коаліції у Верховній Раді буде залежати від того, які будуть кінцеві результати підрахунку голосів, але, ймовірно, політсилі і не доведеться об'єднуватися з іншими партіями, повідомляє ONLINE.UA.

"Співпрацювати у Раді ми зможемо з усіма політичними силами, які будуть співпадати з нами в ідеологічних поглядах, у тому базовому баченні розвитку нашої країни... Але наразі говорити про коаліцію, мабуть, не доводиться, оскільки ми бачимо достатньо непогані наші результати. І ми ще не до кінця бачимо результати наших колег чи опонентів по Верховній Раді", - пояснив політик.

Журналісти поцікавилися, чи погодилась би партія підтримати на пост прем'єр-міністра Святослава Вакарчука. Разумков відповів, що очільника уряду пропонує коаліція, про склад якої говорити поки не доводиться.

"Давайте подивимося результати "Голосу" і результати "Слуги народу". Думаю, у нашій команді достатньо людей, які можуть відповідати тим викликам, які є у країні. У нас є по 2-3 людини на кожну посаду", - наголосив політик.

Окрім того, Разумков наголосив, що українцям не варто боятися узурпації влади.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Зеленський пообіцяв усім українцям, що закон про імпічмент буде прийнятий новообраним скликанням Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?