Лідер збірної Хорватії розповів, чим небезпечна Україна
Категорія
Спорт
Дата публікації

Лідер збірної Хорватії розповів, чим небезпечна Україна

Лідер збірної Хорватії розповів, чим небезпечна Україна
Джерело:  online.ua

Лідер півзахисту збірної Хорватії Іван Ракітіч вважає, що "картатим" потрібно побоюватися українського півзахисту.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це хавбек "Барселони" сказав хорватським ЗМІ.
"У ціеї команди небезпечна лінія півзахисту і досить багато досвідчених футболістів, на яких ніяк не впливатиме підтримка наших трибун. У той же час, ми впевнені у своїх силах і в тому, що зможемо показати хорошу гру", - переконаний Ракітіч.
Дивіться: У чому збірна України перевершує Хорватію: опублікована інфографіка
Ракітіч підкреслив, що потрібно довести на полі, що саме Хорватія є фаворитом матчу.
"Так, ми вважаємося фаворитом у майбутньому матчі, але цей статус завжди потрібно доводити на полі. Сподіваюся, нам це вдасться, і ми продовжимо нашу успішну серію матчів. Так що наше бажання зіграти якомога краще і перемогти просто величезна! При цьому ми усвідомлюємо ступінь важливості майбутнього поєдинку. Так що ретельно готуємося і в п'ятницю зробимо усе від нас залежне, щоб перемогти", - пояснив Іван.
Півзахисник "Барселони" відзначив і наставника нашої збірної Андрія Шевченка.
"Шевченко освіжив гру збірної України і покращує її від матчу до матчу. Він був одним з кращих нападників у світі, і тепер свій досвід він передає гравцям збірної України", - вважає Ракітіч.
Читайте: Захисник збірної України назвав важливу умову для перемоги над Хорватією
Нагадаємо, матч Хорватія - Україна відбудеться у п'ятницю, 24 березня, на стадіоні "Максимір" у Загребі. ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію матчу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?