Захисник збірної України назвав важливу умову для перемоги над Хорватією
Категорія
Спорт
Дата публікації

Захисник збірної України назвав важливу умову для перемоги над Хорватією

Захисник збірної України назвав важливу умову для перемоги над Хорватією
Джерело:  online.ua

Захисник збірної України Артем Федецький вважає, що єдність нашої команди є найважливішою умовою для позитивного результату в матчі проти Хорватії, який відбудеться 24 березня у Загребі.
"Найголовнішим, вважаю, буде психологічний настрій хлопців на матч. Які б не були гравці у суперників, якщо ми покажемо, що є командою і готові битися на полі один за одного, то нам вдасться здобути позитивний результат. Завжди так було, і зараз нічого не змінилося. Можна награвати будь-яку тактику і говорити про сильні і слабкі сторони, але якщо ми єдині, то і результат прийде", - цитує Федецького ФФУ.
Читайте: Футболіст "Шахтаря" розповів, як Шевченко готує Україну до Хорватії
Федецький підкреслив, що наша збірна розраховує у Хорватії мінімум на нічию.
"Ми команда - не подарунок. Усі розуміють силу збірної Хорватії, адже команда знаходиться на хороших ролях у Європі. Але, щоб мати хороші шанси на вихід на чемпіонат світу, нам не можна ні в якому разі програти. Потрібно домагатися, як мінімум, нічийного результату. Звичайно, ми маємо певні домашні заготовки і своє бачення гри проти збірної Хорватії. Тому ми спокійно готуємося", - розповів Федецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?