Лідери Британії та Нідерландів звинуватили безпосередньо РФ у падінні ракети в Польщі
Категорія
Політика
Дата публікації

Лідери Британії та Нідерландів звинуватили безпосередньо РФ у падінні ракети в Польщі

Лідери Британії та Нідерландів звинуватили безпосередньо РФ у падінні ракети в Польщі
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте звернув увагу міжнародної спільноти на те, що чиєю б не була ракета, що призвела до загибелі двох людей у Польщі, причиною інциденту є масовані ракетні удари Росії по Україні.

Джерело:  Твіттер-сторінка Марка РюттеSky News

Рюте звинуватив РФ у падінні ракети в Польщі

Лідер Нідерландів розповів про зустріч з приводу інциденту лідерів країн G7 і НАТО, які присутні на саміті Групи двадцяти на Балі.

За його словами, усі присутні вимагали спочатку з’ясувати факти і для цього підтримати розслідування, яке розпочала офційна Варшава.

Очевидно одне: цього не сталось би, якби не жахливі ракетні удари РФ проти України. Ми продовжуємо підтримувати Україну, яка обороняється від російської агресії, - наголосив Марк Рюте.

Як лідер Британії Сунак віддреагував на трагедію у Польщі

На переконання прем'єра Британії Ріші Сунака, жодних ракетних ударів по Польщі не було б, якби не вторгнення Росії в Україну.

Поки війна триває, вона становить загрозу нашій безпеці та безпеці наших союзників. І поки вона триває, вона буде продовжувати руйнувати світову економіку...Зневага Путіна до людського життя буде відчуватися в усьому світі ще багато років, - наголосив британський лідер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?