Лідери ЄС проведуть екстрену конференцію - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Лідери ЄС проведуть екстрену конференцію - що сталося

Лідери ЄС проведуть екстрену конференцію - що сталося
Джерело:  online.ua

Найвпливовіші політики продовжують активно та невпинно шукати способи боротьби з проблемою, яка зі лічені місяці забрала життя кількох тисяч людей. Так лідери країн Євросоюзу уже 10 березня проведуть невідкладні переговори, щоб детально обговорити спільну реакцію на подальше поширення коронавірусу в Європі. Про це розповів очільник Європейської ради Шарль Мішель, передає ONLINE.UA.

"Я тільки що говорив з прем'єр-міністром Джузеппе Конте про екстраординарну ситуацію, з якою стикається Італія, і підготовку до відеоконференції з членами Європейської рад. Наш обов'язок - посилити скоординований підхід ЄС", - розповів Мішель в соціальних мережах.

Варто звернути увагу на те, що очільниця Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн також підтвердила, що мала термінову телефонну розмову з Конте, а представники ЄК в першій половині дня провели нараду з приводу підготовки рішень на поширення коронавірусу.

За попередніми даними, відеоконференція за участю 27 лідерів країн почнеться о 18:00 за київським часом. Що важливо, у ній також буде брати участь глава Європейського центробанку Крістін Лагард.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у зв’язку зі стрімким поширенням коронавіруса в світі, українцям рекомендують утриматися від поїздок в країни, де зафіксовано багато випадків COVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?