Ліга чемпіонів: де дивитися матч Челсі - Баварія
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Челсі - Баварія

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Челсі - Баварія
Джерело:  online.ua

Англійський футбольний клуб "Челсі" зустрінеться з німецькою командою "Баварія" у матчі Ліги чемпіонів ввечері у вівторок, 25 лютого. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані турніру.

Двобій у 1/8 фіналу пройде "вдома" для британського клубу — на полі стадіону "Стемфорд Бридж". Транслюватиме його український телеканал "Футбол 1". Почнеться гра традиційно о 22:00.

Загалом за свою історію команди зустрічалися чотири рази. Вони буквально показали себе еквівалентно за підсумками цих матчів. "Челсі" та "Баварія" мають по одній перемозі. Інші дві гри завершилися нічиєю. Англійці відзначилися 9-ма голами, а от німці 8-ма.

На полі працюватиме команда французьких рефері під керівництвом. Клемана Тюрпена.
Напередодні у своїх національних лігах "Челсі" обіграв "Тоттенхем" (2:1), а "Баварія" відповідно - "Падерборн" (3:2).

Від початку лютого справи в англійців на домашньому турнірі гірші за справи майбутнього суперника. Вони зазнали поразки від "Манчестер Юнайтед" (0:2) та завершили нічиєю матчі з двома іншими командами.

Паралельно "Баварія" від початку лютого не має поразок у Бундеслізі та лише одну нічию.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно український клуб "Шахтар" з мінімальною перевагою обіграв "Бенфіку" у матчі Ліги Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?