Ліга чемпіонів: де дивитися матч Динамо Загреб - Шахтар
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Динамо Загреб - Шахтар

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Динамо Загреб - Шахтар
Джерело:  online.ua

Ввечері у середу, 6 листопада, донецький футбольний клуб "Шахтар" вийде на поле проти хорватського "Динамо Загреб". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Ліги чемпіонів.

Матч 4-го туру групового етапу відбудеться на хорватському стадіоні "Максимір". Його початок запланований на 22:00. Транслюватиме подію в Україні телеканал "Футбол 2". Група експертів збереться у студії передачі "Ніч Ліги чемпіонів" о 20:45 для обговорення довгоочікуваного двобою.

нагадаємо, цей матч - вже друга зустріч "Шахтаря" та загребського "Динамо" у цьому сезоні Ліги чемпіонів. Вони грали один проти одного 22 жовтня у Харкові.

Цей поєдинок завершився нічиєю - 2:2. Український клуб впевнено йшов попереду з рахунком 2:1, поки на 60-й хвилині арбітр не оголосив пенальті через порушення голкіпера Андрія Пятова. Цей інцидент став фатальним для донеччан.

Як повідомляв ONLINE.UA, головний тренер "Шахтаря"Луїш Каштру заявив, що матч проти "Динамо Загреб" має вирішальний характер для його команди. Він визначить, хто може пройти у плей-офф Ліги чемпіонів. Наставник донецького ФК розповів про складові, які необхідні для перемоги над суперником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?