Матч Динамо Загреб - Шахтар: тренер донеччан зробив спеціальну заяву
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Динамо Загреб - Шахтар: тренер донеччан зробив спеціальну заяву

Матч Динамо Загреб - Шахтар: тренер донеччан зробив спеціальну заяву
Джерело:  24 канал

Головний тренер ФК "Шахтар" Луїш Каштру прокоментував майбутній матч проти загребського "Динамо". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За його словами, для донецького клубу цей матч має величезне значення. Він покаже, яка команда пройде далі у Лізі чемпіонів. Зараз триває 4-й тур групового етапу.

"Якщо говорити про прохід далі, то в обох команд зараз по 4 очки й абсолютно нічого не вирішено. 90% кваліфікації в 1/8 фіналу – ми розраховуємо на завтрашню гру. Завтрашня гра покаже, хто пройде далі. Наразі нічого не вирішено: ні для нас, ні для "Аталанти", - пояснив наставник.

Каштру вважає, що сила "Шахтаря" полягає у стилі гри.Він анонсував саме ту гру команди, якої вона притримувалася під час сезону в ЛЧ та на українських матчах.

"Найголовніше для нас завтра – це показати хорошу гру в атаці, абсолютно безпечну", - додав він.

Тренер нагадав, що вважає важливими три складові - техніку, тактику, психологію, фізику.

Матч "Динамо Загреб" - "Шахтар" почнеться 6 листопада о 22:00 на хорватському стадіоні.

Як повідомляв ONLINE.UA, попередня зустріч зазначених команд завершилася нічиєю. Матч тривав з рахунком 2:1 на користь українців. Хорвати зрівняли його завдяки пенальті, яке призначили через порушення голкіпера Андрія Пятова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?