Ліга чемпіонів: де дивитися матч Реал Мадрід - Манчестер Сіті - анонс
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Реал Мадрід - Манчестер Сіті - анонс

Ліга чемпіонів: де дивитися матч Реал Мадрід - Манчестер Сіті - анонс
Джерело:  online.ua

Ввечері у середу, 26 лютого, відбудеться матч 1/8 Ліги чемпіонів між іспанським "Реалом" (Мадрид) та англійським "Манчестер Сіті". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний розклад турніру.

За даними UEFA, команди зустрінуться на полі мадридського стадіону "Сантьяго Бернабеу". Двобій почнеться о 22:00 за київським часом. Його транслюватиме український телеканал "Футбол 2".

Слід зазначити, що "Реал" та "Ман Сіті" зустрічалися у Лізі чемпіонів шість разів. З цих матчів один виграли англійці, а іспанці — два. Ще три завершилися нічиєю. Востаннє зіткнення відбулося в липні 2017 року. "Містяни" тоді розгромили мадридців з рахунком 4:1.

Судитимуть матч ЛЧ будуть італійські арбітри. Команду очолює Даніель Орсато.

Паралельно відбудеться поєдинок між "Ліоном" та "Ювентусом".

Як повідомляв ONLINE.UA, днем раніше у матчі зійдуться іспанці та італійці з "Барселони" та "Наполі" відповідно. На полі стадіону "Сан Паоло" клуби вперше зустрінуться — до того вони зовсім не мали офіційних матчів.

Також у вівторок, 25 лютого, гратимуть один проти одного англійці з "Челсі" та німці з "Баварії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?