Ліга чемпіонів: де дивитися видовищний матч Інтер - Барселона
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: де дивитися видовищний матч Інтер - Барселона

Ліга чемпіонів: де дивитися видовищний матч Інтер - Барселона
Джерело:  online.ua

Італійський футбольний клуб "Інтер" та іспанська команда "Барселона" зустрінуться на полі ввечері у вівторок, 10 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Ліги чемпіонів.

Видовищний двобій почнеться о 22:00 за українським часом. Зустріч відбудеться у рамках останнього туру групової стадії турніру.

Матч пройде на полі відомого стадіону "Сан-Сіро" у Мілані. Транслюватиме його український телеканал "Футбол 2".

Команди борються за позицію у групі F. "Барселона" обіймає першу сходинку завдяки 11 балам. "Інтер" має 7, що забезпечило сому друге місце. Далі йдуть "Боруссія" та "Спарта", які наразі мають 7 та 2 бали.

Нагадаємо, востаннє "Барселона" та "Інтер" зустрічалися на початку жовтня у матч Ліги чемпіонів. Тоді команда Ліонеля Мессі здобула перемогу в італійців з рахунком 2:1.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у черговому футбольному двобої Ліги чемпіонів зійшлися український "Шахтар" та англійський "Манчестер Сіті". Донецький клуб вдало утримав позицію та завершив матч нічиєю. Таким чином, команда зуміла втримати місце у групі та заробити 1 бал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?