Ліга чемпіонів: Ліон дивовижно обіграв Ювентус Роналду
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: Ліон дивовижно обіграв Ювентус Роналду

Ліга чемпіонів: Ліон дивовижно обіграв Ювентус Роналду
Джерело:  online.ua

Ввечері у середу, 26 лютого, у матчі зустрілися "Ювентус" і "Ліон" в боротьбі за право участі у Лізі чемпіонів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію поєдинку.

Загалом на матчі у воротах опинився лише один м'яч. Пропустили його італійці пі час 31-ї хвилини матчу. Відігратися команда Кріштіану Роналду не зуміла — ліонці тримали оборону.

Після матчу тренер "Ліона" Руді Гарсія наголосив, що жаліє, бо його вихованці нібито могли забити більше голів. Усе змінилося під час другого тайму, коли команда втратила контроль над м'ячем.

Нагадаємо, команди боролися на етапі 1/8 фіналу ЛЧ. На них ще чекають матчі у відповідь. Він запланований на 17 березня 2020 року. Почнеться двобій також о 22:00 за київським часом.

Паралельно у той самий час грала пара "Реал" (Мадрид) - "Манчестер Юнайтед".

Як повідомляв ONLINE.UA, іспанці та англійці з жорстким напором атакували ворота один одного. Першими заробили бал мадридці на 25-й хвилині. "Ман Сіті" здебільшого не контролювали ситуацію на полі — м'яч був у "Реала". Ситуацію змінили несподівані атаки "містян" наприкінці зустрічі — вони зрівняли рахунок та вийшли вперед (1:2).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?