Ліга чемпіонів: Ман Сіті дивовижно перекинув Реал у боротьбі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: Ман Сіті дивовижно перекинув Реал у боротьбі

Ліга чемпіонів: Ман Сіті дивовижно перекинув Реал у боротьбі
Джерело:  online.ua

У середу, 26 лютого, на полі стадіону "Сантьяго Бернабеу" пройшов матч між мадридським "Реалом" та англійським "Манчестер Сіті". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на трансляцію гри.

Вже з першої хвилини "містяни" ледь не провели успішну атаку. Лише вдала робота захисту запобігла відкритому рахунку.

Від початку м'ячем володіли переважно мадридці, однак англійському клубу це не заважало створювати небезпечні моменти, зокрема на 20-й та 21-й хвилинах.

На 25-й хвилині зустрічі м'яч вперше опинився в воротах. Утім, суддя не визнав його, бо хавбек "Реалу" Вінісіус Жуніор заробив бал одразу після того, як сфолив.

Загалом перший тайм пройшов в атмосфері постійних атак з обох боків. Жодна з команд не спромоглася уразити ворота суперника. Принаймні так, щоб це визнали арбітри.

"Реал" на початку другої половини матчу відзначився двома жовтими картками за порушення проти суперника. На 60-й хвилині іспанцям вдається відкрити рахунок.

Гравці "Манчестер Сіті" здивували мадридці двічі - на 78-й та під час 83-й хвилин матчу. Футболісти не тільки відігралися, але й обійшли суперника.

Англійці з "Ман Сіті" мінімально обійшли мадридський "Реал" 2:1.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно зіркова "Барселона" не змогла здолати італійський "Наполі". Матч завершився 1:1.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?