Ліга чемпіонів: стало відомо, який приз чекає на "Шахтар" за успіхи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: стало відомо, який приз чекає на "Шахтар" за успіхи

Ліга чемпіонів: стало відомо, який приз чекає на "Шахтар" за успіхи
Джерело:  online.ua

Український футбольний клуб "Шахтар" стане власником суми у 21,05 мільйона євро від УЄФА за успіхи під час Ліги чемпіонів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Kicker.

Згадана сума відноситься до перемог клубу протягом останніх 10 років. Згаданий показник є 14-м серед європейських команд.

Рекордсменом з винагород став іспанський "Реал", який отримає 35,46 мільйона євро. Друге місце посіли також іспанці з "Барселони" - 34,35 мільйона. Німці з "Баварії" закрили першу трійку із сумою у 33,24 мільйона.

Нагадаємо, що "Шахтарю" доведеться пройти серйозне випробування у Лізі чемпіонів. Вже у середу, 18 вересня, гравці вийдуть на поле проти опонентів з "Манчестер Сіті".

Матч відбудеться на харківському стадіоні "Металіст". Його початок запланований на 22:00.

Нещодавно донецькі футболісти провели матч проти луганської "Зорі". Подія стала видовищною та завершилася з рахунком 4:3 на користь "гірняків".

Як повідомляв ONLINE.UA, керівництво УЄФА врешті решт визначилося з назвою для нового клубного чемпіонату Європи. Він уперше відбудеться під час сезону 2021/22 та буде називатися Лігою конференцій. За наявною інформацією, його учасниками стануть 32 команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?