Ліга чемпіонів: Тоттенхем феноменально програє РБ Лейпциг
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга чемпіонів: Тоттенхем феноменально програє РБ Лейпциг

Ліга чемпіонів: Тоттенхем феноменально програє РБ Лейпциг
Джерело:  online.ua

Ввечері у вівторок, 10 березня, за право проходу до чвертьфіналу Ліги чемпіонів боролися "Тоттенхем Хотспур" і "РБ Лейпциг". Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на трансляцію матчу.

Двобій став другим для цієї пари команди. Перший завершився перемогою "лейпцигців" із рахунком 1:0.

Матч-відповідь 1/8 фіналу завершився повним розгромом для британських "шпор" під тренерством Жозе Моуріньо. Вони пропустили перший м'яч вже на 10-й хвилині — відзначився Марсель Забітцер.

На 22-й хвилині "Тоттенхем" був у програші вже на два голи. Інший також належить Забітцеру.

Протягом першого тайму та навіть другої половини гри британці не змогли відігратися та забити хоча б один м'яч супернику.

Під час 87-ї хвилини, коли вже було видно фінальну завісу, гравець "Лейпцигу" Еміль Форсберг оформив третій гол "Тоттенхему".

За підсумками матчу, "Лейпциг" проходить далі у чвертьфінал престижного клубного турніру, а от "Тоттенхем" Моуріньо вилітає, не відзначившись успіхами у Лізі чемпіонів.

Як повідомляв ONLINE.UA, до УЄФА звернулися національні футбольні федерації із закликом відтермінувати матчі Євро-2020. Вони пояснили ідею відкладенням ігор внутрішніх турнірів через коронавірус.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?