Ліга Європи: де дивитися матч Динамо - Копенгаген
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: де дивитися матч Динамо - Копенгаген

Ліга Європи: де дивитися матч Динамо - Копенгаген
Джерело:  online.ua

Ввечері у четвер, 24 жовтня, відбудеться матч Ліги Європи Динамо - Копенгаген. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні турнірні дані.

Поєдинок у 3-му турі групового етапу розпочнеться о 22:00. Команди зійдуться на полі київського НСК "Олімпійський". Транслювати його буде телеканали "Футбол 2" та Oll.tv.

Наразі кожен з клубів має по 4 бали у групі B. Данський футбольний колектив обіймає першу сходинку, а київський - другу. За ними йдуть "Мальме" та "Лугано", які мають по 1 балу кожен.

"Копенгаген" знаходиться на 2-му місці у своєму національному чемпіонаті. Аналогічна позиція також у "Динамо". Данський клуб, втім, відстає від лідера на 4 бали, а кияни - на 10, їх випереджає "Шахтар".

Загалом "Динамо" в останніх 14 матчах проти клубів з Данії вибороло перемогу 9 разів. З них 4 сталися саме під час домашніх двобоїв.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно донецький "Шахтар" завершив нічиєю матч проти хорватського "Динамо Загреб". "Гірняки" вдало йшли попереду з рахунком 2:1, але пропустили пенальті.

Голкіпер Андрій Пятов стверджує, що ненавмисне повалив нападника хорватів у штрафній зоні. За його словами, футболіст намагався "грати" в нього, а не у м'яч.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?