Ліга Європи: де дивитися матч Динамо - Лугано
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: де дивитися матч Динамо - Лугано

Ліга Європи: де дивитися матч Динамо - Лугано
Джерело:  online.ua

Київська футбольна команда "Динамо" вийде на поле проти швейцарського "Лугано" ввечері у четвер, 12 грудня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані Ліги Європи.

Початок матчу заплановано на 19:55. Він відбудеться на столичному стадіоні "Олімпійський".
Транслюватиме футбольний двобій український телеканал "Футбол 1".

Київський та швейцарський клуб вже зустрічалися у поточному турнірі. У другому турі чемпіонату вони зіграли до нічиєї - 0:0.

Наразі "Динамо" перебуває у складній ситуації. Команда обіймає третю сходинку у групі B з 6 балами. Втім, "Лугано" знаходиться у гіршій ситуації - на останньому місці підрозділу з 2 балами.

Киянам необхідно перемогти опонентів з різницею у два м'ячі. Це забезпечить їм вихід у подальшу стадію Ліги Європи. За іншим сценарієм "Динамо" залишить змагання.

Напередодні столична команда мала не дуже гарний виступ в УПЛ. Вона програла 2:1 на користь "Зорі".

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно "Динамо" завдяки фанатам опинилося у центрі великого скандалу, пов'язаного з расизмом. Випадок на матчі проти "шахтаря" дорого коштував київському клубу. На нього наклали штрафні санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?