Расистський скандал: стало відомо, які санкції чекають на "Динамо"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Расистський скандал: стало відомо, які санкції чекають на "Динамо"

Расистський скандал: стало відомо, які санкції чекають на "Динамо"
Джерело:  24 канал

Скандал, влаштований вболівальниками "Динамо" на матчі проти "Шахтаря", завершиться покаранням київського клубу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За відомими даними, на киян чекає максимальне покарання, яке можливе за прояв расизму з боку фанатів. Йдеться про штраф від 250 до 500 тисяч гривень та один матч з пустими трибунами.

Представники контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу зараз чекають на протокол від арбітра Миколи Балакіна. Потім вони почнуть офіційний розгляд справи.

Нагадаємо, матч відбувся у неділю, 10 листопада. Донецька футбольна команда здобула перемогу з мінімальним рахунком 0:1.

Під час двобою фанати "Динамо" почали вигукувати расистські образи на адресу бразильських гравців "Шахтаря". Це спровокувало паузу на кілька хвилин. Один з футболістів донеччан отримав дискваліфікацію за нецензурний жест у відповідь.

Як повідомляв ONLINE.UA, зірка бразильського футболу Неймар підтримав "гірняків" у гучному скандалі. Він оприлюднив у соціальних мережах публікацію на захист гравців "Шахтаря", які стали жертвами образливих вигуків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?